Wagyu beef udon/梅田スカイビル/大阪/うどん/家族連れ/大人数/梅田/ランチ
和牛肉うどん
厳選した和牛肉をお召しください
もちろん、本枯節との相性も抜群
ご来店心よりお待ちしております。
当店は梅田スカイビル地下一階の滝見小路内にあるうどん専門店です。
毎朝、2種の節と北海道産真昆布からお出汁を引いております。
うどんは毎朝打ちたてのうどんを
使用しております。
そして、店内で削りたての極薄削り鰹節をかけてお召し上がりください。
Our shop is an udon specialty restaurant located in Takimi Koji on the first basement floor of Umeda Sky Building.
Every morning, we make soup stock from two types of dried bonito and makonbu seaweed from Hokkaido.
Freshly made udon noodles every morning
I am using it.
Then, please enjoy it by sprinkling the freshly shaved bonito flakes in the store.